Service på plats

Vi vill att du som arrangerar en föreställning hos oss på Jönköping Konsert & Kongress ska få en bra vistelse och hoppas kunna möta upp alla era behov.

På Jönköping Konsert & Kongress har vi ett greenroom, i direkt anslutning till scen, där du kan äta, ta en kopp kaffe, vila eller ladda upp inför din föreställning.

I vårt backstageområde har vi sex loger. I alla våra loger kan du stänga och låsa om dig.

Tre av logerna är mer intima loger möblerat med en soffgrupp med bord, sminkbord med speglar samt toalett med dusch. Övriga tre loger är lite större och här finns större sminkbord med speglar, platsbyggda bänkar utmed väggarna och toalett med dusch.

I anslutning till backstageområdet finns även ett kök utrustat med spis, mikrovågsugn och kylskåp samt såklart porslin, bestick och övrigt du kan tänkas behöva.

Önskar ni backstagecatering hjälper vi er gärna. Vi samarbetar med FC Gruppen som finns i samma hus som Jönköping Konsert & Kongress. Från dem kan vi erbjuda vällagad mat med hög kvalité, utifrån era önskemål och behov. Maila Josefin på evenemang@destinationjonkoping.se så hjälper hon er. Önskar ni hellre ha med er egen mat och dryck är detta självklart okej.

Hur du tar dig till Jönköping Konsert & Kongress.

I anslutning till scen och backstageområdet ligger inlastet. Ni kan köra ända fram med turnébuss, lastbil eller dylikt via en grindvakt. Vi meddelar grindvakten er get in-tid och adressen är Mässvägen 12. Länk till annan webbplats.

Jönköping Konsert & Kongress ligger precis intill Vättern och en kort promenad från arenan hittar du badplatser, grönområden, vyer och mäktiga bankar. Den perfekta miljön för att hantera eventuella shownerver eller för att ladda ner efter en föreställning.

Med en kort bil- eller busstur från Jönköping Konsert & Kongress kommer du till Jönköping centrum. Här finns ett stort utbud av aktiviteter, restauranger och uteställen.

jkpg.com Länk till annan webbplats. hittar du allt om Jönköping som besöksmål - vare sig du har möjlighet att upptäcka destinationen under ditt besök hos oss på Jönköping Konsert & Kongress eller om du vill komma tillbaka framöver för semester och rekreation. Välkommen!

Sidan uppdaterad 2024-03-20